Als je mij kent, weet je dat ik iemand ben die hard heeft moeten werken om goede cijfers te halen. Tijdens mijn opleiding tot Leren Leren Specialist heb ik ontdekt dat het toepassen van verschillende leerstrategieën me helpt om efficiënter en effectiever te leren. De leerstrategieën die ik heb gebruikt, passen bij mijn leervoorkeur. Gelukkig is het nooit te laat om te leren 😉.Vroeger leverde mijn harde werken niet altijd voldoendes op voor toetsen, en dit leidde tot faalangst, wat weer een negatieve invloed had op mijn prestaties. Tijdens het studeren en het maken van toetsen ging veel energie verloren aan mijn emoties.

Ik kom in mijn werk veel kinderen/pubers/jong volwassenen tegen die dezelfde ervaringen hebben. Dat is de reden dat ik in eerste instantie deze opleiding ben gaan volgen. Zo heb ik nog meer kennis, kunde en begrip om kinderen/pubers/jongeren nog beter te helpen.
Deelnemers leren zichzelf beter begrijpen en aansturen, wat leidt tot meer zelfvertrouwen. en meer rust in zichzelf. Dan gaat het leren ook beter. En dat wil toch iedereen?

Herken je dit bij je kind, puber, of jongvolwassene? Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Dat kan door mij te bellen (0654346322) of te mailen (info@chantalpost.nl).

Klik hier om meer te lezen over de bijpassende training