Sommige kinderen hebben problemen met werkhouding, gedrag, leren, mindset, piekeren of faalangst. Dit kan herkent worden in de klas, maar ook in de thuissituatie. Dit heeft een negatief effect op het welbevinden en de leerprestaties van uw leerling of kind. Hoe fijn zal het zijn als dit verbeter kan worden door het kind, met behulp van de mensen om hem/haar heen.

Ik bied traning en begeleiding aan om uw kind te helpen bij deze problemen. Tijdens mijn gesprekken gebruik ik visuele ondersteuning, zodat uw kind beter tot inzicht komt in wat er speelt. Als u denkt dat uw kind baat kan hebben bij mijn training en begeleiding, neem dan contact met mij op via mail of bel mij gerust. Dan kan ik u meer informatie geven.

Op onderstaande tegels staan de methodes die ik beheers en kan inzetten. Als u erop klikt staat er een uitleg. Het is mogelijk om over de methodes te spreken of om meerdere methodes in 1 begeleidingstraject te gebruiken. Samen komen we altijd tot de beste keuze of combinatie.

Teken je gesprek 3

Teken je gesprek

Werkhouding, (faal)angst & gedrag

Chantal Post -Kids Skills

Kids’ Skills

Motivatie & zelfvertrouwen (8-12 jr)

Chantal Post -Mission Possible 1

Mission possible

Motivatie & zelfvertrouwen (v 12 jr)

Chantal Post -Jeugdbrein 1

Strong Kids

mindset, weerbaarheid, faalangst/toets-, examenvrees verminderen, verbeteren zelfbeeld

Chantal Post -Mindset training

Jeugdbrein coach

Executieve Functies

Chantal Post -Leren met Chantal 1

Leren Met Chantal

Leren Leren

Vertrouwelijkheid en Privacy

Omdat alle gesprekken met het kind vertrouwelijk zijn, zal ik alleen datgene met de ouder(s) bespreken waar het kind toestemming voor heeft gegeven. Vanzelfsprekend houd ik u wel op de hoogte van de ontwikkelingen die het kind doormaakt. Daarbij is uw betrokkenheid bij het traject van essentieel belang. Uitzonderingen op het bovenstaande geschreven kunnen worden gemaakt wanneer de veiligheid van het kind en/of anderen in gevaar is. Verslaglegging of overleg met derden zal alleen plaatsvinden na schriftelijke toestemming van ouder(s). Ik ben in het bezit van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Meer gedetailleerde informatie rondom Privacy vindt u HIER

Tarief

Het tarief is afhankelijk van de inhoud van het traject en het aantal gesprekken/trainingsmomenten.

Interesse

Bent u op zoek naar een kort overleg, advies of een coach voor uw kind of leerling? Neem dan gerust eens contact met me op voor een oriënterend gesprek