Ben jij een leerling voor wie leren veel tijd en energie kost? Haal je slechte cijfers en wil je leren hoe je moet leren? Wil je betere cijfers én minder tijd aan je huiswerk besteden? Dan kun je dat leren in deze training.
Leren Met Chantal is bedoelt speciaal voor kinderen/jongeren/leerlingen (8-18 jaar) die willen leren:

  • Hoe je jouw brein zo effectief mogelijk kunt gebruiken.
  • Welke leervoorkeur je hebt.
  • Welke manier van leren en aantekeningen maken het beste bij jouw leervoorkeur past.
  • Hoe je effectieve aantekeningen maakt tijdens de les.
  • Welke leerstrategieën het meest geschikt zijn voor jouw vakken.
  • Hoe je een doeltreffende planning maakt.
  • Hoe je tijd overhoudt voor ontspanning.
Chantal Post -Leren met Chantal 1

Werkwijze

We werken in groepjes van maximaal 5 leerlingen. Zo zorg ik ervoor dat alle leerlingen de aandacht en hulp krijgen, die ze nodig hebben. De leerlingen worden op basis van leeftijd bij elkaar geplaatst. Zo kunnen ze elkaar beter begrijpen en ervaringen met elkaar delen. We doen veel oefeningen, zodat je zélf kunt plannen, organiseren, gestructureerd en gemotiveerd kunt werken met effectieve leerstrategieën, die passen bij jouw leervoorkeur. Zo sla je dat wat je leert, het gemakkelijkst en het snelst op in je lange termijn geheugen.

Alle theorie wordt met praktische opdrachten herhaaldelijk en stapsgewijs geoefend. Hierdoor doen de leerlingen zoveel mogelijk succeservaring op, krijgen meer zelfvertrouwen en raken gemotiveerder!

Aantal Bijeenkomsten en aantal deelnemers

6 bijeenkomsten van 1 uur
minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers

Prijs

€ 295,00 per deelnemer
Tijdelijke aanbieding tot 1 december 2023: € 245,00

Interesse

Met de juiste kennis en technieken kun je je cijfers aanzienlijk verbeteren. Als jij wilt leren hoe je dat moet doen, je studieplanning goed inricht, en je eraan houdt, kan ik je helpen. Samen werken we aan jou succes! Neem dan gerust contact met mij op om vragen te stellen en kennis te maken.