Deze vorm van coaching is bedoeld voor kinderen die weerbaarder willen worden, een groei-mindset willen ontwikkelen, minder faalangstig willen zijn, willen leren omgaan met toets- of examenvrees en een beter of positiever zelfbeeld willen krijgen.

Chantal Post -Mindset training

Werkwijze

Strong Kids is een SOVA training. Samen werken we aan het verbeteren van sociale vaardigheden.

Tijdens de bijeenkomsten leert jouw kind in een veilige omgeving en gaan met respect met elkaar om.

We werken (soms gezamenlijk en soms alleen) aan praktische oefeningen. Als een kind een oefening te spannend vindt, krijgt hij/zij een aparte oefening. In ieder geval zal jouw kind merken dat hij/zij niet de enige is in de dingen die hij/zij ‘lastig’ vindt.
Sommige opdrachten worden in een persoonlijk schrift gedaan en bij elkaar bewaard.

De training kan ik geven in klassen en in kleine groepen.

Veiligheid en respect staan in de Strong Kids Training voorop. Daarom hoeven deelnemers niet alle oefeningen mee te doen. Als iemand het te spannend vindt, kan hij/zij ook kiezen voor een schaduw oefening. Dit is een oefening met hetzelfde doel, maar die doe je alleen.

Zo kan je kind naar zijn/ haar eigen gevoel luisteren en eigen keuzes te maken! En dat is een mooie stap in de groei die ze doormaken.

Aantal bijeenkomsten

8 bijeenkomsten van 1 uur

Kosten

€ 165,00 per deelnemer

Dit is inclusief BTW, materialen en iets lekkers te eten en te drinken.

Interesse

Bent u op zoek naar deze vorm van coaching of advies voor uw kind/leerling? Neem dan gerust contact met me op voor een oriënterend gesprek