Deze vorm van coaching is bedoeld voor kinderen (vanaf 8 jaar) en volwassenen, die willen werken aan: werkhouding, piekeren, (faal)angst en/of gedrag.

Deze vorm van coaching is bedoeld voor kinderen (vanaf 8 jaar) en volwassenen, die willen werken aan: werkhouding, piekeren, (faal)angst en gedrag.

Werkwijze

Teken je gesprek is het visueel maken van een gesprek. Met symbolen, kleuren en kernachtige beschrijvingen maak je een gestructureerd, visueel verslag van wat jou verteld wordt. ​De overzichtelijke, kleurige gesprekstekening die ontstaat, geeft de probleemdrager letterlijk zèlf zicht op zijn problemen. Een gesprekstekening biedt een ‘nieuw perspectief’. Je ziet als probleemdrager je eigen probleem tot de kern teruggebracht in samenvattende bewoordingen en passende kleuren. Vanuit dit nieuwe perspectief kun je zèlf komen tot een inzicht en een oplossing. De oplossing geven we vorm in een plan. Tijdens het uitvoeren van het plan bied ik ondersteuning en help om het plan aan te passen om het doel te kunnen bereiken.

Teken je gesprek 3

Aantal sessies

Gemiddeld 6 – 8 sessies van 1 uur

Ervaring

Nu ik weer thuis ben na een heerlijke ontspannen vakantie, neem ik de tijd om weer na te denken over onze gesprekken. Graag pak ik mijn werkbladen erbij om terug te zien wat we allemaal hebben gedaan, dat is namelijk behoorlijk wat! Dat je mij weer bewust liet worden en zicht gaf in mijn kwaliteiten en valkuilen.
Dat je me liet nadenken wie ik ben en wat ik wil. Dat je mijn manier van denken begreep en het zo kon uittekenen, dat ik mijn eigen gedachtes zelf nog beter begreep. ( Voorbeeld: Hoe denkt een perfectionist ) Dat je me geleerd hebt wanneer ik mij in een comfort, stretch of stress zone bevind. Ik heb nu sneller door wanneer ik me in de stress zone ga begeven. Dat je me bewust liet worden wat mijn gedachten, gevoel en gedrag met mij doen.
De gesprekken/coaching hebben mij geholpen om weer te gaan onderzoeken, doelen te stellen, behaalde doelen te vieren, een beeld te krijgen van wat ik wil op het gebeid van opleiding/werk. Je hebt me dingen geleerd, laten begrijpen, laten doen en laten benoemen. Bedankt daarvoor! ❤️

Anouk (22 jaar), Coachee - Teken je gesprek training

Interesse

Bent u op zoek naar deze vorm van coaching? Neem dan gerust contact met me op voor een oriënterend gesprek